Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kilóg a lóláb...
  2022-09-09 21:45:35, péntek
 
 




KILÓG A LÓLÁB...

Magyar Megmaradásért
Szerző: Pataky Zoltán 2022 június 07.


Nem én találtam ki, nem is kellett kitalálni mert már régen kitalálták azok akik, ma már nem kell, hogy világhatalomra törekedjenek, mert kezükben a hatalom. Az egész világon. Szokásomhoz híven idézettel kezdem mai írásomat is.

ISRAEL SHAMIR, izraeli író:

,,A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata. (...) Amerikai zsidók hozták létre Hollywoodot, és Hollywood fő témájának a bosszút tette.

Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejeződése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fő tényezője. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelműen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk. Más szavakkal: nincs szükség és nem volt szükség összeesküvésre. Inkább arról van szó, hogy az éretlen Amerika nem tudott ellenállni a zsidó mentalitás hatásának és zsidó állam lett, Izrael nagy testvére.

A trieri rabbi egyik unokája, Karl Marx már az 1840-es években megjósolta, hogy Amerika zsidó állam lesz, és a kapzsiság és elidegenedés zsidó ideológiáját öleli magához. Ez magyarázza a zsidók sikerét: teljesen természetes, hogy a zsidó államban a zsidók inkább sikeresek. E magyarázat lehetővé teszi, hogy a kérdésre válaszoljunk: vajon Amerika a zsidó lobbi miatt támogatja Izraelt vagy az amerikai nagyvállalatok valódi értékei miatt? A válasz: a zsidó lobbi (...) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei."

Nem egy leány álom az előbbi idézetet elemezni, de nem lehetetlen, addig ameddig tarja magát az ember az idézet minden betűjéhez és szellemiségéhez! Mielőtt azonban nekilátunk, be kell ismernünk, hogy egy, az egész világot átfogó tervről van szó, amit mi sem bizonyít jobban mint a napjainkban lejátszódó Ukrán-orosz háború!

Az egész világ tudatába lett vésve, hogy az oroszok az agresszorok, amíg az Ukránok az áldozatok! Valójában azonban az idézetben többször megemlített zsidó lobbi kézjegye látszik ebben a háborúban is.

Lássunk neki az elemzésnek. Izrael Shamir író mondani valójának azonnal az elején, így beszél: ,,A zsidó kultúrát áthatja a bosszú gondolata.."

Bosszú? Az egész világ ellen? Hogy is van ez? Miért van ez? Mindenkinek, azonnal eszébe jut a második világháború, és azok az események amelyekre az emberiség büszke nem lehet! De, az elkövetők ismertek, viszont a második világháború után eltelt hetvenhét (!!) év, és nemzedékek cserélődtek le azóta! Nemzedékek amelyeket nem hibáztathat senki sem! Milyen kultúra az amely képes nemzedékeket a bűnösség tudatába kényszeríteni, és tartani? Nem inkább egy beteg, és az egész világra veszélyes szövetség irányított, szándékos, tevékenykedéséről van szó? Érthető ez a magyarázat, hisz naponta mantrázza a világ közmédiája, nap mint nap, percről percre.

Maga Izrael Shamir adja meg a választ, igazolja abbeli gyanúnkat, hogy a zsidó lobbi, világhatalmat akar, és töretlenül halad kitűzött célja felé, akár mennyibe is kerül az, az emberiségnek! Majd arról beszél, hogy: ,,Lényegében az amerikai filmipar a zsidó kollektív tudat kifejeződése, és ez volt az amerikai psziché létrehozásának fő tényezője. Hollywoodból a bosszú szétáramlott a Földön és egyértelműen segítette annak a világnak a létrehozását, amelynek most lakói vagyunk." E két mondat után akár be is fejezhetnénk az elemzést, hisz kimondja, hogy: ,,a zsidó lobbi (...) felesleges testület, míg Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei." Ezek után, nem kell más mint végignézni világunkon, és azonnal szembetűnővé válik, hogy egy pokoli körforgás kellős közepén vagyunk, amelyből talán már alkalmunk sem lesz kimászni! Izrael Shamir a sajátjairól ír, koránt sem dicséretesen, ismernie kell, és ismeri is saját ,,kultúrájának" alapjait, eredetét, lényegét is!

Térjünk vissza közép Európába, ott is Magyarországra. Ha már valaki Magyar, akkor annak nem kell megmagyarázni, hogy mi megy végbe kis Hazánkban, abban a Hazában amelyet meghagytak nekünk a kényszer szerződés után, Trianonban. Ma már arról rebesgetnek, bizonyos körök, hogy még ezt a maradék területet megszabadítják a maradék Magyaroktól. Tőlünk.

Mindenütt tapasztalható a zsidó lobbi hatása, az óvodákban, az iskolákban, a bíróságokon, - Biszku Béla megúszta, tömeggyilkos volt, Budaházyt elítélték - történelmünket ők írják még ma is, imaházaik sorban épülnek, Trianon gyásznapját, az együvé tartozás ünnepnapjává degradálták, miközben a Magyarság rohamosan fogyásban van! Mint azt Izrael Shamir mondta:

,,...Amerika egészében véve egy nagyobb zsidó állam, amelynek Közel-Keleten kívül is vannak érdekeltségei."

Ide tartozik kis Hazánk is. Sajnos. A végére már csak kérdések maradtak. Meddig még? Mert ugye az is világos, hogy a zsidókat is alaposan meg zavarta valami. Mégpedig az, hogy ők is benne vannak a saját ,,kultúrájuk" vadhajtásának terveiben. Azok pedig az általuk jól ismert cionisták tervei, amelyek fő célja a világ feletti uralom átvétele. Szolgáik mindenütt vannak, akár megvett, akár megfélemlítettek, mint például a Magyar államfő, aki készséggel visel kipát, fekete kalappal együtt, ha a protokoll előírja, Magyar földön Magyarok között! Meddig még?

Folytatódik Trianon, ,,köszönve" a DK és más balliberális pártoknak, miközben a kormánynak köszönve, egyre több idegen jön be az országunkba, vendég munkásokat hoz be a kormány, a kilakoltatások újra fenyegetik a Magyar családokat időseket ezzel is siettetve a Magyarság számának rohamos csökkenését! Ez a jelenség minden leszakított területeinken félreérthetetlenül mérhető!

Fogyunk, fogyunk, közben idegenekkel telepítik be Hazánkat. A zsidó hitközségek, virágkorukat élik, és nem csak Budapesten. Lobbijaik egyre hangosabbak, erőszakosabbak, és egyre több joguk van velünk az őslakosokkal szemben saját Hazánkban! Meddig még?

Déli határunkon a migránsok fegyverkeznek, lövések is dördültek, nemrégiben. Idehaza a cigányság, egyik cirkuszt a másik után rendezi meg, fegyveres összetűzések formájában! Meddig még?

A szomszédunkban háború van, a menekülteket befogadjuk, ellátjuk enni inni valóval, munkát kapnak, erről a kormány büszkén beszél, de mintha vak lenne, hőn nem szeretett kormányunk, mert sem a rádióban, sem a tévében de az újságokban sincs egy megveszekedett szó sem a rengeteg, az Ukrán menekültek által eldobott élelmiszerről és ruházati cikkekről!

Zelenskij meg azzal fenyegetőzik, hogy a Barátság Kőolajvezetéket fogja károsítani, mert ugye nem álltunk be, állítólag, az ő felszólítására, a fegyver szállítók közé!

Mi lesz Nemzet testvéreinkkel?

Azt pedig, hogy mi van, kik tervezték meg Európa tönkretételét, könnyen megértjük ha a fenti idézetet figyelmesen, újra olvassuk!

Nekik Európa tönkretétele nem elég, ők az egész világot padlóra akarják küldeni, bármibe kerül is az!

Nekünk Magyaroknak, ilyen körülmények között, milyen lehetőségeink vannak az életben maradáshoz? Van egyáltalán, bármilyen esélyünk? Hamarosan elválik, hisz az események egyre konkrétabban kirajzolódnak, egyre gyorsabban változnak a hírek, és a világ politikai színpadán gyülekeznek az őrült politikusok, akik egyre többször beszélnek arról, hogy melyik hatalom milyen atomrakétákkal rendelkezik, és milyen gyorsan tud csapást mérni az ellenfelére!

Nos egy biztos, győztes egyik sem lesz, de vesztesek leszünk mindannyian! Elérkeztünk az őrültek színdarabjának utolsó felvonásáig!


Link












 
 
0 komment , kategória:  Politika  
Címkék: megfélemlítettek, szellemiségéhez, kőolajvezetéket, megszabadítják, erőszakosabbak, létrehozásának, testvéreinkkel, megveszekedett, összeesküvésre, szomszédunkban, felszólítására, világhatalomra, kilakoltatások, magyarországra, történelmünket, színdarabjának, atomrakétákkal, nagyvállalatok, kényszeríteni, érdekeltségei, tapasztalható, megmagyarázni, vadhajtásának, fegyverkeznek, területeinken, világhatalmat, tönkretételét, kirajzolódnak, lehetőségeink, megmaradásért, élelmiszerről, szembetűnővé, szétáramlott, konkrétabban, balliberális, egyértelműen, egész világon, zsidó kultúrát, bosszú gondolata, bosszút tette, amerikai filmipar, zsidó kollektív, amerikai psziché, bosszú szétáramlott, éretlen Amerika, zsidó mentalitás, trieri rabbi, 1840-es években, zsidók sikerét, zsidó államban, zsidók inkább, kérdésre válaszoljunk, KILÓG LÓLÁB, Magyar Megmaradásért, Pataky Zoltán, ISRAEL SHAMIR, Karl Marx, Izrael Shamir, Maga Izrael Shamir, Biszku Béla, Folytatódik Trianon, Barátság Kőolajvezetéket, Nekik Európa, Nekünk Magyaroknak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png ház  Egy bizonyos határt  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy bizonyos határt  Nem tudhatod  Idő  Varga János Veniam - Fontos sz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 21  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Neked tudnod kell  Alázat  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Éretlen vers  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nagyi telefonál  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png fotel  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Julian Brass gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Png cica  Png férfi  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A jó emberek mindig szépek mar...  Png csokor  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Tavaszi kép  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Albert Einstein gondolata  Elköszönt  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Reggel van  Png nő  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy bizonyos határt  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Png kutya  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Png csokor  A jó emberek mindig szépek mar...  Lóhere  Próbálj meg ...  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
egész világon, zsidó kultúrát, bosszú gondolata, bosszút tette, amerikai filmipar, zsidó kollektív, amerikai psziché, bosszú szétáramlott, éretlen Amerika, zsidó mentalitás, trieri rabbi, 1840-es években, zsidók sikerét, zsidó államban, zsidók inkább, kérdésre válaszoljunk, zsidó lobbi, amerikai nagyvállalatok, nagyobb zsidó, leány álom, előbbi idézetet, idézet minden, egész világot, napjainkban lejátszódó, egész világ, idézetben többször, második világháború, események amelyekre, emberiség büszke, elkövetők ismertek, amely képes, bűnösség tudatába, egész világra, világ közmédiája, pokoli körforgás, kényszer szerződés, maradék területet, maradék Magyaroktól, együvé tartozás, saját &#8222, világ feletti, protokoll előírja, kormánynak köszönve, kilakoltatások újra, jelenség minden, zsidó hitközségek, őslakosokkal szemben, migránsok fegyverkeznek, másik után, szomszédunkban háború, menekülteket befogadjuk, kormány büszkén, újságokban sincs, fegyver szállítók, fenti idézetet, életben maradáshoz, események egyre, világ politikai, őrült politikusok, őrültek színdarabjának, megfélemlítettek, szellemiségéhez, kőolajvezetéket, megszabadítják, erőszakosabbak, létrehozásának, testvéreinkkel, megveszekedett, összeesküvésre, szomszédunkban, felszólítására, világhatalomra, kilakoltatások, magyarországra, történelmünket, színdarabjának, atomrakétákkal, nagyvállalatok, kényszeríteni, érdekeltségei, tapasztalható, megmagyarázni, vadhajtásának, fegyverkeznek, területeinken, világhatalmat, tönkretételét, kirajzolódnak, lehetőségeink, megmaradásért, élelmiszerről, szembetűnővé, szétáramlott, konkrétabban, balliberális, egyértelműen, fejezhetnénk, kifejeződése, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3139
  • e Hét: 22958
  • e Hónap: 62779
  • e Év: 240654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.